Våra rum

Rum nr 1

Rum nummer 1 har en fin utsikt mot en hästhage i skogen. Här har ni en egen utgång med direkt access till det gemensamma trädäcket där två stolar till dig och ditt sällskap står placerade, här kan ni njuta av en kopp kaffe i morgonsolen på tu man hand. Rummet är på cirka 13 kvadratmeter med en egen toalett med dusch på 3,5 kvadrat, hela enheten är handikapp anpassad och försedd med elektrisk dörröppnare. I detta rum finns det möjlighet att boka en extrasäng.

Rum nr 2

Rum nummer 2 är 12,5 kvadratmeter stort och har en egen toalett och dusch på 2,5 kvadrat. rummet är försedd med en fönsterdörr som vetter ut mot den gemensamma parkeringen. I detta rum finns också möjlighet att boka en extra säng.

Rum nr 3

Rum nummer 3 är 8,5 kvadratmeter stort och har ljusinsläpp från ett fönster samt en fönsterdörr. detta rum kan du boka som ett singelrum eller dubbelrum. Rummets toalett och dusch är 2,5 kvadratmeter stort.     

Gemensamma rum

De gemensamma rummen består av hallen, vardagsrummet och köket. Även trädäcket är gemensamt och får nyttjas av alla boende.